ביירון תרגום סימולטני בלב הפסגה המדינית וטקסי העצמאות ה-78

תוכן עניינים

לפני כשנה חברת ביירון החלה להשכיר ציוד הדרכה אלחוטי לטיולים. הדבר בא כדרישה מלקוחות שלנו של תרגום סימולטני שהבינו שהציוד הוא מאוד דומה. הם רצו שנשכיר להם את הציוד להדרכות וטיולים בשטח גם אם אין תרגום של הנאמר לשפה אחרת. מכיוון שהם סומכים עלינו, הם העדיפו לקחת את הציוד מחברה שהם מכירים.

לאחר שנה ניתן לסכם שאנו מבינים מה חשוב ללקוחות שמשכירים ציוד הדרכה אלחוטי. המדריכים, ובצדק, לא רוצים להתעסק עם הציוד. חשוב שהוא יעבוד מיד ושהם לא יצטרכו להתעסק עם תקלות. לשם כך חשוב שהערוצים של כל המכשירים יהיו מכוונים על אותו ערוץ כמו של המשדר של המדריך. חשוב שהסוללות יהיו איכותיות. האוזניות צריכות להיות איכותיות ובהישג יד. וכל הציוד, כולל הסוללות הרזרבה, צריכות להגיע בערכה כך שהמטיילים יוכלו להתמודד עם הציוד ולא להטריד את המדריך שעסוק בהדרכה. מעבר לכך, אנו מספקים שירות תמיכה טלפוני במקרה שיש למטיילים שאלות, וכך הם יכולים להתקשר ישירות אלינו ולקבל עזרה מבלי להפריע למדריך ולמטיילים האחרים.

שירות טוב הוא דבר קריטי. אומנם הציוד שלנו הוא איכותי בכך שיש קליטה גם במרחק של 75 מ' מהמדריך (אצל חלק מהציוד שיש בשוק הקליטה היא בקושי למרחק של 15 מ') ושהוא עמיד וחזק, אך שירות טוב מייצר חוויה חיובית אצל המטיילים ובכך אנו עוזרים למדריכים ולסוכנויות הטיולים לתת חוויה מעשירה ללקוחות שלהם.

שיתוף:

עוד פוסטים:

WhatsApp Image 2025 12 17 at 09.55.33

גשר של מילים במשכן הכנסת: חברת ביירון מובילה את מערך התרגום באירוע הוקרה ליהדות הקווקז ויחסי ישראל–אזרבייג'ן

ברגעים אלו ממש, משכן הכנסת בירושלים לובש חג. באחד האולמות המרכזיים מתקיים אירוע בעל חשיבות אסטרטגית, תרבותית ומדינית מהמעלה הראשונה: אירוע הוקרה לקהילת יהודי הקווקז,

ליצירת קשר:

רוצים שנחזור אליכם? השאירו פרטים: